Sample Page


Spannend hoor, starten met een weblog.

Waarom een weblog?

Op 19 februari vertrek ik voor 3 weken naar de Verenigde Staten. Op voordracht van het Amerikaans Consulaat participeer ik in een groeps-Leadership Program over de aanpak van huiselijk geweld in de Verenigde Staten.  Samen met 9 andere beleidsmakers uit dito zoveel landen in Europa maken we een ronde langs projecten, ngo’s, beleidsmakers, politici en wetenschappers. We wonen ook een deel van de 2e International Conference of Women Shelters in Washington bij. Het is een enorme eer dat ik  deze mogelijkheid van internationale ontmoeting, uitwisseling en leren heb gekregen. Mijn speciale dank gaat uit naar mrs. Julie Atterbories, consul-generaal van het Amerikaans Consulaat in Amsterdam, die zich persoonlijk voor mij heeft ingespannen. Ik kijk uit naar deze ongetwijfeld boeiende en inspirerende reis.  Ik zal (bijna) dagelijks via dit weblog rapporteren over mijn ervaringen. Wie dat wil, kan dat volgen. Je kunt dat doen door deze website af en toe open te slaan, maar als je dichtbij wil blijven: meld je aan voor de mailinglist, dan krijg je iedere keer bericht als ik weer iets nieuws plaats!

Marieke Ruinaard

bestuurssecretaris van Blijf Groep – organisatie voor hulp en opvang bij huiselijk geweld voor Amsterdam/Noord-Holland en Flevoland.

 

 

 Selecteer een tab met welk account je een reactie wil achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>